Οι κοινές φωτογραφίες της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Οι κοινές φωτογραφίες της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται μαζί και επαγγελματικά. Ενώ πρόσφατα η Lopez και ο Rodriguez έκαναν κοινή εμφάνιση σε εστιατόριο, όπου γευμάτισαν μαζί και συζήτησαν για δουλειά.

Μετά από τον χωρισμό της JLO από τον Alex Rodriguez, η Lopez βρίσκεται σε μία περίεργη φάση της ζωής της, καθώς όπως φαίνεται ότι η τραγουδίστρια ψάχνει να βρει τον έρωτα, σε ένα παλιό της γνώριμο πρόσωπο.

Ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, οι paparazzi απαθανάτισαν την Jennifer Lopez με τον πρώην σύντροφο της Ben Affleck μαζί στο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα ο Ben Affleck κανόνισε μία ρομαντική απόδραση με τη JLo με ιδιωτικό αεροπλάνο σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, όπου ο ίδιος έχει σπίτι.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι o 48χρονος ηθοποιός περνά αρκετό χρόνο στην έπαυλη της Lopez στο Los Angeles.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν αρραβωνιαστεί το 2002, αλλά ανέβαλαν τον γάμο το 2003 και το 2004 χώρισαν οριστικά.