Headlines

Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής έλυσαν τις διαφορές τους και τα βρήκαν τους τελευταίους μήνες

Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής ήταν πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είχαν σχέσεις.

Ωστόσο, ο λόγος που είχαν απομακρυνθεί δεν έγινε ποτέ γνωστός, ενώ σε συνέντευξη του στο “Ενώπιος Ενωπίω“, ο Βασίλης Καρράς αρκέστηκε να πει για τον Πασχάλη Τερζή:

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ το γιατί. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα. Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει».

Οι δυο τους φαίνεται ωστόσο πως τα βρήκαν τους τελευταίους μήνες, όπως έκανε γνωστό στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και ο δημοσιογράφος, Θεολόγος Ηλιού.

«Είχαν διακόψει σχέσεις, είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο. Αλλά ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες έλυσε όλους τους λογαριασμούς του. Κατάφερε να ξεπεράσει και αυτο το πρόβλημα. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς» είπε ο δημοσιογράφος.