Ο τραυματισμός της Cameron Diaz που την έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής

Ο τραυματισμός της Cameron Diaz που την έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής

Γράφοντας ένα άρθρο στον ιστότοπο «Goop» της Gwyneth Paltrow, η Cameron Diaz εξήγησε ότι ο τραυματισμός στο πόδι την έκανε να επαναξιολογήσει την πίεση που ασκούσε στο σώμα της κάνοντας συνεχώς γυμναστική.

Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της στις οποίες φαινόταν να περπατά στο Λος Άντζελες φορώντας ένα στήριγμα ποδιών, το οποίο η ηθοποιός αποκάλυψε ότι την άφησε εκτός γυμναστηρίου για τουλάχιστον οκτώ μήνες.

«Εξακολουθώ να αναρρώνω από τον τραυματισμό, οπότε έλειπα από τη γυμναστική για οκτώ μήνες» αποκάλυψε η Cameron Diaz, σημειώνοντας «ήμουν πολύ δυνατός και πολύ δραστήριος άνθρωπος και στη συνέχεια έμεινα ακίνητη».

Ενώ αυτός ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της ήταν ωφέλιμος, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει τη σημασία τού να ακούει κανείς το σώμα του καθώς μεγαλώνει.

«Ήταν μια διαδικασία να ξαναχτίσω τον εαυτό μου και νιώθω ότι είμαι πιο δυνατή τώρα από όταν ξεκίνησα. Ανυπομονώ για όλα τα στάδια της ανάπτυξης που θα έρθουν στα 50 μου. Εργάζομαι στο να χτίσω τη μυϊκή μου μάζα, οπότε θα την έχω καθώς αλλάζουν οι ορμόνες μου», είπε η Cameron Diaz.

Επίσης, η ηθοποιός ανέφερε ότι «όλη η έννοια της γήρανσης» έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια και είναι ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

«Έχει αλλάξει τελείως. Είμαι ενθουσιασμένη. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου, θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω ένα μικρό παιδί. Νομίζω ότι έχεις αυτή την καταπληκτική στιγμή στα 40 σου, όπου εκτιμάς ποιοι είναι οι γονείς σου, και θέλω να έχω αυτή τη στιγμή μαζί της, να είμαι εκεί μαζί της στα 40 της», είπε η Cameron Diaz.

Ωστόσο, όπως γράφει, έχει συμβιβαστεί με το να μην είναι η νεότερη μητέρα στην ομάδα των φίλων της, αφού καλωσόρισε το πρώτο της παιδί στα 47 της το 2020.

«Είμαι η μεγαλύτερη μαμά στην ομάδα που έχω με φίλες με παιδιά και είναι υπέροχο. Είμαι τυχερή που είμαι στην ηλικία μου, τυχερή που έχω αυτές τις φίλες, τυχερή που έχω την κόρη μου, τυχερή που έχω όλη την υποστήριξη που τη μεγαλώνω», είπε η Cameron.