Ο Tom Hanks αποκάλυψε πως με την Rita Wilson θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μετά από όσους το έχουν πρώτοι ανάγκη

Ο Tom Hanks αποκάλυψε πως με την Rita Wilson θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μετά από όσους το έχουν πρώτοι ανάγκη

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανυπομονούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό αλλά θα περιμένουν τη σειρά τους, όπως ξεκαθάρισε ηθοποιός στην εκπομπή Today.

Ο ηθοποιός του Hollywood μίλησε για τα σχέδιά του με τη σύζυγό του καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να εμβολιαστούν έπειτα από περίπου εννέα μήνες αφότου είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Tom Hanks, “Θα κάνουμε το εμβόλιο μετά από εκείνους που το έχουν πραγματική ανάγκη” και περιέγραψε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, “Ήταν δέκα πολύ δύσκολες ημέρες”.

Ο Tom Hanks επίσης, τόνισε ότι εκείνος και η Rita Wilson φροντίζουν καθημερινά, να τηρούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας ενώ φορούν συνέχεια τις μάσκες προστασίας. Όταν ρωτήθηκε εάν σκοπεύουν να εμβολιαστούν δημοσίως, ο ηθοποιός απάντησε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί χωρίς κανέναν δισταγμό.

Για την περιπέτεια του ίδιου και της συζύγου του με τον κορωνοϊό, ο Tom Hanks είχε μιλήσει και παλαιότερα, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Ο 64χρονος ηθοποιός είπε μάλιστα, ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του.

Ο Tom Hanks τότε είχε περιγράψει πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα, επιστρέφοντας μια ημέρα από τα γυρίσματα και η Rita Wilson είχε πονοκέφαλο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα του ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ παράλληλα είχε τρομερή εξάντληση. Ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του «σαν να ήταν από χαρτί». «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν».