Ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας ταξιδεύει με το ολοκαίνουργιο EP «World (of) Music»

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας ταξιδεύει με το ολοκαίνουργιο EP «World (of) Music»

Ο THANASSIS VASSILOPOULOS
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ
ΜΑΓΙΚΟ EP “WORLD (OF) MUSIC” 

– ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ “ΣΤΟ ‘ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ”

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ EP “WORLD (OF) MUSIC
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ 
ΕΔΩ.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, o σπουδαίος Έλληνας βιρτουόζος των πνευστών και ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς στα Βαλκάνια, κυκλοφορεί το νέο του EP με τίτλο “World (Of) Music” μέσω της Panik Records

Στη νέα του αυτή δουλειά θα ακούσουμε μοναδικούς ήχους από παραδοσιακά μουσικά όργανα που δένουν απόλυτα με την deep house μουσική και δίνουν ένα αποτέλεσμα για το οποίο έχει ξεχωρίσει ο καλλιτέχνης! Στο νέο του EP περιλαμβάνεται και μια μαγευτική διασκευή στο κλασικό «Στο ‘Πα και στο ξαναλέω»! Ακουστε το εδώ.

Ο ανατρεπτικός διεθνής κλαρινετίστας συνεργάζεται με μεγάλους μουσικούς όπως Nacho Sotomayor, Andrew Pololos και Throdef για να δημιουργήσουν 6 ολοκαίνουργια τραγούδια που θα σημαδέψουν τα πιο ατμοσφαιρικά sunsets του καλοκαιριού μας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Βασιλόπουλος συναντιέται δισκογραφικά με τον αξεπέραστο DJ του Buddha Bar, Nacho Sotomayor, καθώς πέρσι είχαν δημιουργήσει μαζί το “Nafsu”, το track που συμπεριλήφθηκε στο EP “Sunsets In The Aegean Sea, Vol. I”. Άλλο ένα τραγούδι μέσα από αυτό το EP, το “Earth Child” συμπεριλήφθηκε πρόσφατα, στη νέα συλλογή “Buddha Bar: Summer Vibes”, την οποία επιμελείται ο DJ Ravin.

Για τη νέα του δουλειά ο Θανάσης Βασιλόπουλος είπε: “Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι δισκογραφικά με τον Nacho Sotomayor, τον Andrew Pololos, όπως και με τους ThroDef και Dreamers Inc. Για τον Σπύρο Μεταξά τι να πω; Μόνιμος, πολυαγαπημένος συνεργάτης!  Έχουμε κάνει μαζί έναν ολόκληρο δίσκο (Dunes of Mykonos) και με «συντροφεύει» » στα gigs από το 2018! Συνεργάτες που σέβομαι και εκτιμώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς, το πάντρεμα της ηλεκτρονικής μουσικής και του deep house με τα παραδοσιακά όργανα, είναι πια παγκόσμιο trend. Θέλω να ελπίζω πως ο κόσμος  που μας ακολουθεί και δείχνει αγάπη σε αυτό που κάνουμε,  θα «αγκαλιάζει» κάθε νέα μας πρόταση!”

Αυτό το καλοκαίρι ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος με την μπάντα του, θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς deep house, ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και cosmopolitan ήχους, mixed με traditional instruments, σε ένα πολύ «γεμάτο» summer tour που «διαδραματίζεται» σε μαγικά venues σ’όλη την Ελλάδα!

O Θανάσης υπόσχεται πως το “World (Of) Music” είναι μόνο η αρχή καθώς υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική που μαγνητίζει το κόσμο και συνεργασίες με καλλιτέχνες που θα καταπλήξουν το κοινό!!! Stay tuned!!! 

WORLD (OF) MUSIC TRACKLIST:

1. Thanassis Vassilopoulos, Nacho Sotomayor – Sanctuary – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
2. Thanassis Vassilopoulos, Nacho Sotomayor – Fair wind

– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
3. Thanassis Vassilopoulos – Sto ‘pa kai sto ksanalew
(ThroDef & Dreamers Inc remix)

– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
4. Thanassis Vassilopoulos, Andrew Pololos – Amorgos
– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
5. Thanassis Vassilopoulos – Bosphorus
– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.
6. Thanassis Vassilopoulos, Nacho Sotomayor – Anassa
– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.