Ο Τάσος Δούσης και οι “ΕΙΚΟΝΕΣ” ταξιδεύουν στα γραφικά Ζαγοροχώρια

Ο Τάσος Δούσης και οι "ΕΙΚΟΝΕΣ" ταξιδεύουν στα γραφικά Ζαγοροχώρια

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στα γραφικά Ζαγοροχώρια το σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 2 Aπριλίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης μας δείχνει τις πιο όμορφες «ΕΙΚΟΝΕΣ» σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στα Ζαγοροχώρια!

Με φόντο την άγρια ομορφιά του τόπου οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται τα χωριά Άνω Πεδινά και Αρίστη και αποκαλύπτουν τα «διαμάντια» που κρύβουν τόσο σε διαμονή όσο και σε εστιατόρια αλλά και σε παραδοσιακά καφενεία!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη, σ’ ένα από το πιο καθαρά ποτάμια στην Ελλάδα, και οδηγούν buggy στα απίστευτης ομορφιάς τοπία που προσφέρει το ανατολικό Ζαγόρι.

Την Κυριακή 3 Aπριλίου στις 17:45 οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο «πέτρινο δάσος της Ηπείρου», και στα περίφημα Ζαγοροχώρια!

Επισκέπτονται το Μεγάλο Πάπιγκο, το «βαρύ πυροβολικό» στο Ζαγόρι, το Μικρό Πάπιγκο, για να θαυμάσουν την Αστράκα, το πανέμορφο Δίλοφο αλλά και το Δίκορφο, που είναι ένας  άγνωστος «παράδεισος» της περιοχής.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μένουν έκπληκτοι από τη μοναδική καλοσύνη και φιλοξενία των κατοίκων και από τις επιλογές διαμονής που προσφέρουν τα Ζαγοροχώρια.

Φυσικά δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν πεντανόστιμα φαγητά και τοπικά ηδύποτα!

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 στο OPEN