Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου στις 00:45  

«Η ελπίδα είναι καλό πράγμα, ίσως το καλύτερο πράγμα από όλα, και κανένα καλό πράγμα δεν πεθαίνει ποτέ»
(Απόσπασμα από την υποψήφια για 7 Όσκαρ ταινία “Shawshank Redemption”)

Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος!

Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του!  Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.

Δευτέρα 9/5
Επεισόδιο 9

Όταν η μνήμη του, σχετικά με την αλήθεια που κρύβει ο Μιν-Χο, επιστρέφει,  ο Τζουνγκ-Γου νιώθει απίστευτό θυμό αλλά αντιστέκεται στην παρόρμηση να τον σκοτώσει και προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα. Εν τω μεταξύ, ο Μιν-Χο δοκιμάζει τις αντοχές του Τζουνγκ-Γου για να διαπιστώσει αν θυμάται ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη γυναίκα του και τον έκανε ένοχο.

Οι δυο τους παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού. Ο Κανγκ Τζουν-Χιούκ  λαμβάνει ένα ζωτικής σημασίας τηλεφώνημα. Η Να Γιόν-Χε παλεύει με τις ενοχές της…

***Σημ: Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Παρκ Τζουνγκ – Γου, το «Παρκ» είναι το επίθετο και το Τζουνγκ – Γου είναι το όνομα του ήρωα ***

#StarSynigoros

https://twitter.com/StarChannelGr/status/1503457626184728579
https://www.instagram.com/p/CbGKo9rKQe-/
https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/videos/650458516236641

https://www.star.gr/tv/seires/osunigoros/
https://www.star.gr/tv/pressroom/