Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πήραν την κόρη τους στο σπίτι μετά από 100 ημέρες στην εντατική (Φωτογραφία)

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra πήραν την κόρη τους στο σπίτι μετά από 100 ημέρες στην εντατική (Φωτογραφία)

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η “Γιορτή της μητέρας” και πολλοί είναι οι star του Hollywood που δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media με τις μαμάδες του.

Μάλιστα, το ίδιο έκανε και η Priyanka Chopra, η οποία με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με την κόρη της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που στις 15 Ιανουαρίου του 2022 απέκτησε το παιδάκι της μέσω παρένθετης μητέρας, μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει με τον σύζυγο της, Nick Jonas και την μικρή Malti.

Ωστόσο, το ζευγάρι με την ανάρτηση αυτή ανακοίνωσε ότι η κορούλα τους είναι πλέον στο σπίτι.

Η ανάρτηση του Nick Jonas και της Priyanka Chopra

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι σκαμπανεβάσματα, κάτι που γνωρίζουμε ότι έχουν βιώσει τόσοι πολλοί άνθρωποι. Έπειτα από 100 ημέρες και πλέον στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους στο σπίτι.

Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης και ενώ το δικό μας ήταν δύσκολο τους τελευταίους μήνες, αυτό που γίνεται απολύτως σαφές, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή.

Το επόμενο κεφάλαιό μας ξεκινά τώρα και το μωρό μας είναι πραγματικά σκληρό καρύδι. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν. Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα ήθελα να το κάνω αυτό εκτός από εσένα.

Σε ευχαριστώ που με έκανες μητέρα Nick Jonas, σε αγαπώ», έγραψε η Priyanka στο post της.

Ενώ ο Nick από την πλευρά του, έγραψε: «Μωρό μου, με εμπνέεις με κάθε τρόπο και αναλαμβάνεις αυτό τον νέο ρόλο με τόση ευκολία και σταθερότητα. Είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι μαζί σου. Είσαι ήδη μια απίστευτη μητέρα, σε αγαπώ».