Ο Stanley Tucci αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Stanley Tucci αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Μιλώντας στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Virgin Atltantic, Vera, ο Stanley Tucci αποκάλυψε ότι πριν τρία χρόνια πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για την οποία δεν είχε μιλήσει δημόσια μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα o 60χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με όγκο στη βάση της γλώσσας και είπε: “Ήταν πολύ μεγάλος για να αφαιρεθεί χειρουργικά και έτσι αντιμετωπίστηκε με μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας”.

Μάλιστα, έχοντας χάσει την πρώτη σύζυγό του Kate Tucci, από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 47 ετών το 2009, ο Stanley Tucci παραδέχτηκε πως ήταν μια εμπειρία που ευχόταν να μην χρειαστεί να ξαναζήσει.

“Δεν ήθελα να χρειαστώ χημειοθερπαεία στη ζωή μου, γιατί ήταν απαίσιο να παρακολουθώ την πρώτη γυναίκα μου να υποβάλλεται σε τέτοιες θεραπείες πριν από μερικά χρόνια”, λέει και παραδέχεται ότι η διάγνωση της ασθένειας και η θεραπεία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και για τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την Kate.

“Τα παιδιά (σημ. τα δίδυμα Nicolo και Isabel ήταν τότε 18 ετών και η Camilla 16) ήταν άψογα αλλά ξέρω ότι τους ήταν δύσκολο αυτό. Έπρεπε να τρέφομαι με σωληνάκι για έξι μήνες και με το ζόρι κατάφερα να είμαι παρών στην αποφοίτηση των διδύμων από το λύκειο”, είπε ο ηθοποιός.

Ενώ σύμφωνα πάντα με όσα είπε στη συνέντευξή του, ο καρκίνος είναι πλέον σε ύφεση και οι γιατροί θεωρούν πως είναι απίθανο να επιστρέψει.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος παραδέχτηκε πως η εμπειρία ήταν αρκετή για να τον κάνει να δει τη ζωή με εντελώς διαφορετικό μάτι: “Ο καρκίνος σε κάνει να φοβάσαι περισσότερο και λιγότερο ταυτόχρονα. Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι ένιωθα πριν αρρωστήσω. Αλλά εξακολουθοώ να θέλω να συνεχίσω και να κάνω πράγματα”.

Κατά τη διάρκεια των μηνών που προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, το 2018, ο Stanley Tucci  δεν σταμάτησε να δουλεύει, αφού ήταν η εποχή που γύρισε τις ταινίες Night Hunter, A Private War και Patient Zero, ενώ είχε δανείσει και τη φωνή του στην παιδική ταινία Show Dogs.