Ο Ρυθμός 94.9 με πρωτιές όλη την περσινή χρονιά!

Ο Ρυθμός 94.9 με πρωτιές όλη την περσινή χρονιά!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 βρέθηκε στην 1η θέση του εμπορικού κοινού ανάμεσα σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας το 2022 με βάση την επίσημη έρευνα ακροαματικότητας!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, έκλεισε την χρονιά που μας πέρασε με πολλές πρωτιές! Συγκεκριμένα είναι ο 1ος ραδιοφωνικός σταθμός στην κατηγορία του – η οποία μετράει συνολικά πέντε σταθμούς στην Αθήνα – και ο 1ος ραδιοφωνικός σταθμός στο σύνολο του εμπορικού κοινού ηλικίας 18-54 ανάμεσα σε όλους τους σταθμούς της Αθήνας!

Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από την έρευνα της MRB & GLOBAL LINK για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, για το σύνολο του 2022 και συγκεκριμένα την περίοδο 10.1.22 έως 18.12.22.

Ο γενικός διευθυντής των ραδιοφώνων του Ομίλου Αντέννα, Peter Yiamarelos, αναφέρει πως «τα αποτελέσματα αυτά, δείχνουν ότι η ελληνική μουσική συνεχίζει να προσελκύει ένα μεγάλο μερίδιο ακροατών. Παράλληλα, η αυξανόμενη δημοτικότητα της πρωινής εκπομπής «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ» με τον Κώστα Μαλιάτση, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και την Φελίσια Τσαλαπάτη, επιβεβαιώνουν την δημοφιλία  του σταθμού αλλά και τη συνεχή ανταπόκριση του κοινού

Στο πλαίσιο της στρατηγικής προώθησης για τη νέα χρονιά, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ξεκίνησε το νέο διαγωνισμό «€1000 σε 1’» στην πρωινή ζώνη του σταθμού, στον οποίο καλούνται οι ακροατές να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις ποικίλης θεματολογίας και να κερδίσουν καθημερινά έως και €1000 μετρητά. Παράλληλα προχωράει σε παραγωγή νέων επεισοδίων της επιτυχημένης εκπομπής ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με καλεσμένους τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, μία σειρά επεισοδίων που έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα εκατομμύρια ακροάσεις αλλά και προβολές!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε AppStore  & Google Play