Ο Ray J ξέσπασε κατά της Kris Jenner: Οι αποκαλύψεις για την κυκλοφορία του sex tape με την Kim Kardashian

Ο Ray J ξέσπασε κατά της Kris Jenner: Οι αποκαλύψεις για την κυκλοφορία του sex tape με την Kim Kardashian

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το sex tape της Kim Kardashian και του Ray J που κυκλοφόρησε 15 χρόνια πριν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kris Jenner βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden και ρωτήθηκε αν είχε εμπλοκή στην κυκλοφορία του επίμαχου βίντεο.

Η momager της οικογένειας, απάντησε «όχι» και σύμφωνα με τον ανιχνευτή ψεύδους, ήταν ειλικρινής.

Ενώ μετά την προβολή της εκπομπής ο Ray J ξέσπασε στο Instagram, υποδεικνύοντας την Kris ως συνυπεύθυνη στην κυκλοφορία του ερωτικού βίντεο.

Μάλιστα, ο 41χρονος δήλωσε πως θα το πάει μέχρι τέλους.

«Τα έβαλες με τον λάθος μαύρο άνθρωπο Κρις Τζένερ. Δεν με νοιάζει πόσα χρόνια πάει αυτό το σκ@τό. Αυτό που προσπαθείς να μου κάνεις είναι απάνθρωπο και στο πολύ μεγάλο βαθμό. Γαμ@@ είσαι απλά ρατσίστρια. Αυτό είναι λάθος για τον οποιονδήποτε. Νομίζεις ότι μπορείς να γαμ@@ ανθρώπους έτσι απλά και μετά να ξεφεύγεις για πάντα!!! Εκεί είναι που είσαι λάθος. Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου – πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα», έγραψε ο Ray J που στοχοποίησε την εκπομπή που επέτρεψε το τεστ αλήθειας της Kris Jenner.

«Ήταν ιδέα της μαμάς σου» γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο 41χρονος, απευθυνόμενος στην Kim Kardashian.

Τέλος, ο Ray J έγραψε: «Έκανε ψεύτικο τεστ αλήθειας για να με κάνει να φαίνομαι ψεύτης. Νομίζατε ότι οι ιστορίες την Kim και της Jenner ήταν αλήθεια. Δεν μπορώ να περιμένω να σας δείξω την αλήθεια. Δεν με νοιάζει τίποτα, ήδη πιστεύετε ότι είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος από αυτά που έλεγαν για μένα. Θα καθαρίσω το όνομά μου από αυτή την αρνητικότητα, Αυτό είναι για τα παιδιά μου».