Ο Patrick Dempsey είναι και επισήμως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023!

Ο Patrick Dempsey είναι και επισήμως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023!

Ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό People, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Chris Evans που κατείχε τον τίτλο για το 2022.

Μάλιστα, ο 57χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός και αγαπήθηκε ως Derek Shepherd στη σειρά «Grey’s Anatomy» του ABC, σχεδόν 20 χρόνια από το ντεμπούτο του ως νευροχειρούργος, παραμένει γοητευτικός.

Ωστόσο, ο “McDreamy” που το περιοδικό τον ανακήρυξε ως τον πιο Sexiest Man Alive 2023, δεν το περίμενε, λέγοντας: «Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου “φουσκώνει” λίγο, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Ενώ όπως δήλωσε ο Dempsey σοκαρίστηκε μόλις έμαθε τα νέα: «Σοκαρίστηκα τελείως και μετά άρχισα να γελάω, σαν να πρόκειται για αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν η παράνυμφος και όχι η νύφη. Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε η αυτοπεποίθηση μου τονώθηκε».

Όπως κάθε φορά, η φωτογράφηση και το εξώφυλλο για τον τίτλο του «The Sexiest Man Alive» περιλαμβάνει και μια συνέντευξη στην οποία ο ηθοποιός δήλωσε πως εξεπλάγην μόλις του τηλεφώνησαν για τον τίτλο.

Όσο για το ερώτημα πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά του στο άκουσμα της είδησης, ο Dempsey είπε «Θα με κοροϊδέψουν και θα με διαλέξουν να βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι. Κάτι που είναι καλό, με κρατά νέο».

Ο Patrick Dempsey τρολάροντας το πόσο άργησε αυτός ο τίτλος να καταλήξει στα χέρια του, είπε: «Επιτέλους, είναι λες και ήμουν πάντα παράνυμφος και ποτέ ο γαμπρός».

«Τι τίτλος! Πολύ ωραίο @patrickdempsey & άξια, σέξι! Μπορεί να σας βασανίσουμε λίγο στο σπίτι για αυτό 😁 – φτιάχνω ήδη μπλουζάκια», αστειεύτηκε η σύζυγός του Patrick Dempsey, Jillian και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια!»

Το πιο σημαντικό «κεφάλαιο» στη ζωή του ηθοποιού, όπως λέει, είναι η οικογένειά του, η σύζυγός του Jillian και τα παιδιά τους, Talula και οι 16χρονες δίδυμες Sullivan και Darby.

Ο Patrick Dempsey που παίζει στην νέα ταινία “Ferrari”, έχει δημιουργήσει το ίδρυμα Dempsey Center για να τιμήσει την μητέρα του που έφυγε από τη ζωή και να στηρίξει καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Να πούμε πως για τον Patrick Dempsey που έχει καταφέρει να μείνει χαραγμένος στο μυαλό πολλών χιλιάδων γυναικών και ανδρών, είχε σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό, ωστόσο το People επιλέγει τις κλασσικές, γοητευτικές προσωπικότητες από τον ανδρικό Χολιγουντιανό κόσμο.