Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν.
Ενώ και από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Οικονομόπουλος τον καλλιτέχνη.
Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής με το που εμφανίστηκε στην πίστα αναφέρθηκε φυσικά στην απώλεια του Βασίλη Καρρά, λέγοντας:
«Απόψε είναι ιδιαίτερη βραδιά για εμάς. Θέλω να αφιερώσω απόψε την βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή. Έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική.
Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Με την ανθρώπινη πλευρά του, που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει δυστυχώς. Θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου με έναν διαφορετικό τρόπο. Απόψε η βραδιά ξεκινάει ως εξής, “καλησπέρα και καλή βραδιά».
Στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμήνευσε τα τραγούδια “Νύχτα ξελογιάστρα” και “Περιττό να σου πω” του Βασίλη Καρρά.













