Ο Liam Neeson αποκάλυψε το τελεσίγραφο που του έδωσε η σύζυγός του, για να μην παίξει τον James Bond

Ο Liam Neeson αποκάλυψε το τελεσίγραφο που του έδωσε η σύζυγός του, για να μην παίξει τον James Bond

Συνέντευξή στο Rolling Stone, παραχώρησε Liam Neeson που είχε δεχτεί πρόταση να υποδυθεί τον James Bond στο GoldenEye το 1995.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο λόγος που αρνήθηκε, ήταν η σύζυγός του, Natasha Richardson, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009 και του είχε δώσει ένα «τελεσίγραφο».

«Η λατρεμένη μου σύζυγος, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της, μου είπε όταν γυρίζαμε το “Nell”: “Liam, θέλω να σου πω κάτι: Αν παίξεις τον James Bond, δεν παντρευόμαστε”. Οπότε την πείραζα, την πλησίαζα από πίσω και, σχηματίζοντας τα δάχτυλα μου σαν όπλο, τραγουδούσα το soundtrack του James Bond. Μου άρεσε τόσο να το κάνω», είπε ο Liam Neeson και συνέχισε:

«Μου έδωσε τελεσίγραφο. Και το εννοούσε! Ελάτε τώρα, υπάρχουν τόσα πανέμορφα κορίτσια σε πολλές χώρες που μπαινοβγαίνουν στο κρεβάτι. Είμαι σίγουρος πως πήρε πολλές αποφάσεις βασισμένη σ’ αυτό».

Επίσης ο ηθοποιός παραδέχθηκε στο Rolling Stones, πως δεν ήξερε «πώς να απαντήσει» μία ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατό της.

«Η ζωή συνεχίζεται. Η μητέρα της Natasha, η Vanessa, και η αδελφή της, κατά κάποιον τρόπο μετακόμισαν σπίτι μου, και είχα μία εξαιρετική βοηθό, την Joanna. Ερχόταν κόσμος να βοηθήσει, κατάλαβες; Πάρα πολύ. Και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό», είπε ο Liam Neeson.