Ο Leonardo di Caprio βούτηξε στα νερά παγωμένης λίμνης για να σώσει τα σκυλάκια του

Ο Leonardo di Caprio βούτηξε στα νερά παγωμένης λίμνης για να σώσει τα σκυλάκια του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε πως βούτηξε σε παγωμένα νερά για να σώσει δύο σκύλους του, ράτσας Χάσκι, στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Don’t Look Up».

«Βασικά, και τα δύο έπεσαν σε μια παγωμένη λίμνη», σημείωσε ο 47χρονος ηθοποιός για τα δύο σκυλιά του, που ονομάζονται Τζακ και Τζιλ. «Δεν κατάλαβα τι κάνεις σε μια παγωμένη λίμνη», είπε στο Around the Table του Entertainment Weekly.

Η συμπρωταγωνίστριά του Τζένιφερ Λόρενς διέκοψε τον Ντι Κάπριο για να τον βοηθήσει να πει την ιστορία, λέγοντας: «Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα και πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο». «Μόλις έβγαλε το ένα σκυλί έξω από τη λίμνη, πήδηξε μέσα το άλλο», πρόσθεσε.

«Λοιπόν, το άλλο άρχισε να γλείφει εκείνο που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί στην παγωμένη λίμνη», εξήγησε ο Ντι Κάπριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι τα σκυλιά του «δεν κατάλαβαν την έννοια της παγωμένης λίμνης» λόγω του γεγονότος ότι ζουν στην Καλιφόρνια.

Ο Τζένιφερ Λόρενς στη συνέχεια αστειεύτηκε για το τι συνέβη, λέγοντας: «Είμαι σίγουρη ότι όλοι αναρωτιέστε, κι εγώ το ίδιο, γδύθηκε αμέσως στο αυτοκίνητο».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Άνταμ ΜακΚέι, συμμετείχε επίσης στη συζήτηση και περιέγραψε τα σκυλιά του Ντι Κάπριο ως «απόλυτους ανεμοστρόβιλους», με την Λόρενς να συμφωνεί ότι είναι «ψυχωτικοί».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η σύντροφός του, το 24χρονο μοντέλο Camila Morrone, υιοθέτησαν μαζί τα Χάσκι το 2020. Έχουν επίσης ένα τρίτο Χάσκι που ονομάζεται Σάλι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός βουτά ηρωικά στα νερά για να σώσει μια ζωή, καθώς το 2019 είχε σώσει έναν άνδρα που έπεσε στη θάλασσα από ένα γιοτ στο St. Barts.

Πηγή: lifo.gr