«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος, θέλω να είμαστε φίλοι αλλά…»

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος, θέλω να είμαστε φίλοι αλλά…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου αλλά και με τον Λευτέρη Πανταζή.

«Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν με ήθελαν τραγουδιστές. Δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ενώ όσον αφορά την Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή, ο Γιάννης Φλωρινιώτης ανέφερε:

«Η Άντζελα δεν είναι κακιά, ο άλλος είναι κακός. Η Άντζελα πιστεύω ότι φοβάται τον ανταγωνισμό. Σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω…Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω. Εγώ τον αγαπώ. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει και θέλω να είμαστε φίλοι αλλά δεν γίνεται να είμαστε φίλοι. “Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός».