Ο Κώστας Φαλελάκης αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα

Καλεσμένος στην εκπομπή “I love SouKou”, βρέθηκε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του με τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα.

Μάλιστα, ο Κώστας Φαλελάκης τόνισε ότι η απώλεια του Μηνά Χατζησάββα ήταν σοκ και έτσι αποφάσισε να μιλήσει.

«Κουβαλάς μέσα σου με ένα τρόπο ένα παράσημο ότι λόγω της σχέσης σου με τον Μηνά και όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατό του, που δεν μπορούσες να είσαι ως συγγενικό πρόσωπο και να έχεις δικαίωμα γιατί δεν είχε βγει το σύμφωνο συμβίωσης…», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Κώστας Φαλελάκης απάντησε:

«Ήταν το μεγάλο χαστούκι που με έκανε να μιλήσω. Δεν είχα σκοπό. Δεν είχα αντιληφθεί ότι όλο αυτό θα πάρει αυτήν τη διάσταση. Κάτω και μπροστά μου ήταν συνάδελφοι και φίλοι, που όλοι είχαν περάσει από το σπίτι μας και ήταν ανοιχτό σχεδόν όλη την εβδομάδα. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και συνειδητοποίησα ότι αν υπάρχει κάποιος ηρωισμός σε αυτό, δεν είναι εσκεμμένος αλλά είναι ότι η ίδια η ζωή σε διαλέγει ερήμην σου να σε κάνει ήρωα».

«Εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι αυτό πήρε μία διάσταση και επειδή με πλησίασε πολύς κόσμος και λίγους μήνες μετά είχα στηθεί για καφέ και απέναντι είδα ένα κορίτσι που κάτι μου θύμιζε, μία συνάδελφο και χαμογέλασα. Καθώς πλησίασα μου είπε: “μην χαμογελάς δεν με ξέρεις”. Της λέω: “εσύ γιατί χαμογελάς”; Και μου είπε: “είχα σκεφτεί ότι αν συναντούσα αυτόν τον άνθρωπο, θα του έκανα μία τεράστια αγκαλιά για ό,τι έκανε για εμάς”. Λέω ότι πρέπει να προσέχεις από εδώ και εμπρός γιατί αυτά που λες και που κάνεις έχουν αντίκτυπο σε κάποιους ανθρώπους”.

Μπορεί να παρηγορούν ή να δίνουν πάτημα να έχουν την αυτοπεποίθησή τους ή να προχωρήσουν στην επιλογή τους, όπως κι εγώ προχώρησα κάτω από συνθήκες που δεν ήταν ευνοϊκές. Και αυτό έχει συμβεί πολλές φορές», είπε ο Κώστας Φαλελάκης.