Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του

Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του

Ο James Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor και προκάλεσε έκπληξη τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συμπαίκτες του.

Πλέον, ο ίδιος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προσπαθεί να μπει ξανά στους κανονικούς του ρυθμούς.

O James βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Μεταξύ άλλων ο James Καφετζής αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο αποχώρησής του από το Survivor, αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη αλλά και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

«Μπήκα στο Survivor 94,5 κιλά και ζυγίστηκα προχθές και είμαι 88,5 κιλά.

Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα.

Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ και της είχαμε πει ότι αν είναι να αγχώνεσαι θα τον ψηφίσουμε να φύγει. Αυτό είχε γίνει. Και μετά εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Ο Σάκης ήταν καλός παίκτης. Τότε την Μαριαλένα τη θεωρούσα φίλη και όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι μας μίλαγε για τον πρώην της.

Όταν ήμουν εγώ μέσα κινούσαν τα νήματα ο Σάκης και η Μαριαλένα. Όσο κερδίζαμε όλα ήταν καλά. Μετά άρχισαν οι ίντριγκες. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες. Ο Νίκος πέρασε κρίση τότε αλλά τον ηρέμησα. Τότε ήταν που πήραμε παράταση. Το πόδι του Νίκου είναι πολύ άσχημα τον είδα χθες.

Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή που είχα στη Ρόδο. Έγινε χαμός δεν το περίμενα. Θα γινόταν χαμός και με το Νίκο αλλά υπήρξαν οι φωτιές. Είναι περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ. Θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί μου. Μου λείπει το σούπερ μάρκετ πολύ.

Με την κοπέλα μου πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά πήγα στο Survivor και δεν έγινε. Το καλό με το παιχνίδι είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν βήμα για να κάνω κάτι άλλο.

Είναι και δεν είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης. Δεν με ενδιαφέρει αλλά ναι είναι ζευγάρι…», είπε ο James Καφετζής.