Ο Γιώργος Ρους σε ένα ουσιώδες και εμπνευσμένο podcast, στο #4 Work of Art

Ο Γιώργος Ρους σε ένα ουσιώδες και εμπνευσμένο podcast, στο #4 Work of Art

Μέσα από  το Artpodcast, ο Μιχάλης Προβατάς παρουσιάζει τη σειρά επεισοδίων Work of Art για την Τέχνη στις λεπτομέρειες και με καλεσμένο του τον τραγουδοποιό Γιώργο Ρους και κάνουν μία ζεστή κουβέντα γύρω από τους σημαντικότερους σταθμούς της προσωπικής και επαγγελματικής διαδρομής του καλλιτέχνη. 

Τα παιδικά του χρόνια και πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όλα τα στάδια που έπρεπε να ξεπεράσει ώστε να μπορέσει το 2009 να συστηθεί στο ευρύ κοινό, διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, μέσα από τη σαρωτική επιτυχία “Εξαιρέσεις”. Ο ίδιος αναλύει με ποιο τρόπο τον επηρέασε η απήχηση του τραγουδιού και εξηγεί γιατί θεωρεί εξίσου σημαντική την επιτυχία με την αποτυχία για έναν μουσικό.

Ο Γιώργος Ρους μιλάει φυσικά για την συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου, αποκαλύπτωντας άγνωστες πληροφορίες, κάνει έναν απολογισμό για τα δύο πρώτα του άλμπουμ, αναφέρεται στη σημασία της δια ζώσης επαφής με το κοινό και τις συνεχείς sold out εμφανίσεις του ενώ περιγράφει την εμπειρία πατρότητας και πώς ο ίδιος την βιώνει.

Το Work of Art #4 το ακούτε εδώ