Ο Αγγαίος Ποθητός είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM πριν τον ημιτελικό

Ο Αγγαίος Ποθητός είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM πριν τον ημιτελικό

Ο μεγάλος τελικός του GNTM πλησιάζει και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη στιγμή που θα μάθουμε ποιος θα αναδειχτεί ο νικητής του τέταρτου κύκλου.

Αγγαίος, Ειρήνη, Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, είναι τα μοντέλα που έφτασαν μέχρι τον προημιτελικό του reality μόδας του Star.

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, τα πέντε επίδοξα μοντέλα μεταφέρθηκαν σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη. Σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό διπλό σετ, οι παίκτες φωτογραφήθηκαν από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept ζητούσε από τα μοντέλα να προσομοιάσουν με τις πόζες τους την πορεία τους προς την κορυφή ως οι απόλυτοι fashion διεκδικητές του τίτλου.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια επέστρεψαν στην Αθήνα και βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Παρόλα αυτά, ένα από τα πέντε μοντέλα δεν έπεισε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του και να συνεχίσει στον ημιτελικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM.

Ο λόγος για τον Αγγαίο που είδε την πόρτα της εξόδου από το reality μόδας για δεύτερη φορά.