Ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, ενώ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Έχει φουντώσει φημολογία ότι η σύζυγος σου Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος…

Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με το συγκεκριμένο είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι, το οποίο ήταν ένα clickbait (δόλωμα για κλικ). Έχω βαρεθεί την εποχή που είμαστε, γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω εντελώς για τα προσωπικά μου, γιατί ό,τι και να πω μπορεί να γίνει clickbait για κάτι άλλο. Ήταν μια είδηση από το πουθενά, δεν είχε καμία βάση και ο καθένας το χρησιμοποίησε για την στιγμή ενός κλικ. Ούτε τίποτα παραπάνω έχει ειπωθεί, ούτε υπάρχει κάτι… Ήρθε η Δανάη να μου δώσει συγχαρητήρια στο Μέγαρο, μετά από μία παράσταση, και βγήκε φωτογραφία μας από το καμαρίνι και από κάτω έγραψαν «έτοιμοι να γίνουν γονείς». Εντελώς ό,τι να ‘ναι. Δηλαδή δεν είχε καμία βάση αυτό.

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο παιδί, το αφήνετε έτσι και όπως σας βγει;

Φυσικά! Εννοείται! Μα είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα.

Έχεις ένα όνειρο προσωπικό;

Κάποια στιγμή να νιώσω ότι γινόμαστε χώρα, ότι ανήκω σε μια χώρα που είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και όχι αυτό το χάος που είμαστε. Να λειτουργούμε περισσότερο σαν ομάδα και όχι ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του. Να γίνουμε ένα κράτος με σοβαρές υποδομές, αυτές που έχουμε ήδη πληρώσει, αλλά δεν έχουμε δει.