Ο Daniel Radcliffe αποκάλυψε ποια συμπρωταγωνίστριά του ερωτεύτηκε στον Harry Potter

Ο Daniel Radcliffe αποκάλυψε ποια συμπρωταγωνίστριά του ερωτεύτηκε στον Harry Potter

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά τα Φιλαράκια το HBO θα ετοιμάζει ένα ακόμα reunion για την απόλυτη κινηματογραφική σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας Harry Potter.

Συγκεκριμένα το «Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts» θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2022 και σε αυτό οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησε η μαγεία.

Μάλιστα, αφορμή για το reunion είναι το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς «Ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος».

Ενώ κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το reunion, ο Daniel Radcliffe διάβασε ένα γράμμα που έδωσε στη συμπρωταγωνίστριά του Helena Bonham Carter κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Αγαπητή HBC», ξεκίνησε το γράμμα ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν ευχαρίστηση που ήμουν ο φίλος σου και σουβέρ με την έννοια ότι πάντα κατέληγα να κρατάω τον καφέ σου… Σε αγαπώ και θα ήθελα απλώς να είχα γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα ώστε να είχα μια ευκαιρία. Με πολλή αγάπη. Ευχαριστώ για την ψυχραιμία».

Παράλληλα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολλές από τις πρώτες ρομαντικές του εμπειρίες έλαβαν χώρα στα γυρίσματα της σειράς ταινιών Potter.

«Κάθε μέρος της ζωής μου είναι συνδεδεμένο με τον Χάρι Πότερ. Το πρώτο μου φιλί συνδέεται με κάποια εδώ. Οι πρώτες μου σύντροφοι ήταν εδώ. Όλα ξεφεύγουν από το μέρος του σετ, κάπου», είπε ο Daniel Radcliffe.