Ο Daniel Craig μίλησε για το κλιπ που γύρισαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

Ο Daniel Craig μίλησε για το κλιπ που γύρισαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ ο θάνατος της Βασίλισσας έφερε πολλές αλλαγές ήδη, με πιο σημαντική το ότι ο διάδοχός της, είναι ο Κάρολος που πλέον θα ονομάζεται «Βασιλιάς Κάρολος Γ΄».

Μάλιστα, τη δική του εμπειρία από τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, μίλησε ο Daniel Craig, λίγες μέρες μετά τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα ο «James Bond» είχε γυρίσει ένα σποτ μαζί με τη Βασίλισσα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012β στο Λονδίνο. Σε αυτό, ο ηθοποιός επισκέφτηκε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και έγινε για λίγο σωματοφύλακας της βασίλισσας.

«Καλησπέρα σας, κύριε Μποντ» ήταν η ατάκα της Βασίλισσας στον Daniel Craig, στην παρωδία των ταινιών «007» που προβλήθηκε στην τελετή έναρξης των αγώνων.

Ωστόσο, αναπολώντας τα γυρίσματα του κλιπ ο Daniel Craig δήλωσε στο BBC: «Ήταν κάτι το απίστευτο. Δεν θα ξαναδούμε αντίστοιχη φυσιογνωμία ποτέ ξανά» και συμπλήρωσε: «Το να ζει κάποιος κατά τη διάρκεια της βασιλείας της είναι το κάτι άλλο».

Στη συνέχεια αφού εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο της Βασίλισσας, ευχήθηκε καλή τύχη στον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ενώ αυτή δεν ήταν η μοναδική συνεργασία τους, καθώς ο Craig φωτογραφήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το 2006, τη χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία του ως James Bond.