Ο Ben Affleck σερβίρει καφέ και ντόνατς | Στο πλευρό του και η Jennifer Lopez (Βίντεο)

Ο Ben Affleck σερβίρει καφέ και ντόνατς | Στο πλευρό του και η Jennifer Lopez (Βίντεο)

Όπως φαίνεται, ο Ben Affleck είπε να αφήσει για λίγο τον ρόλο του ηθοποιού και να σερβίρει καφέ και ντόνατ στους πελάτες γνωστής αλυσίδας στο Μεντφορντ της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός με κεντρική πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του σύζυγο Jennifer Lopez, βρέθηκαν σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας «Dunkin» με σκοπό να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για τις ανάγκες του καταστήματος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Ben Affleck έπρεπε να υποδυθεί τον υπάλληλο και να σερβίρει στους εύθυμους πελάτες τα καλούδια του καταστήματος.

Έτσι όπως κάθε πρωί, κάτοικοι της Μασαχουσέτης, έκαναν το κλασικό πρωινό πέρασμα από το drive-through της γνωστής αλυσίδας, για να αγοράσουν τον καφέ τους πριν πάνε στη δουλειά.

Όταν σταμάτησαν στο σημείο παραλαβής, άνοιξε το παράθυρο και εμφανίστηκε ο Ben Affleck, για να της δώσει την παραγγελία της.

Ενώ ο Affleck έχει «συλληφθεί» πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό να κρατά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, ενώ έχει ομολογήσει πως είναι οπαδός της.

Μεταξύ των πελατών βρέθηκε και η Jennifer Lopez, η οποία χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες του αγαπημένου της, για να απολαύσει ένα ρόφημα και λίγο φαγητό.

Η Lopez έκανε την παραγγελία της μέσα από το αμάξι της, δέχτηκε τις υπηρεσίες από τον σύζυγό της και ύστερα φωτογραφήθηκε μαζί του μέσα στο κατάστημα.

Τις εικόνες και τα βίντεο που γρήγορα «σάρωσαν» το διαδίκτυο, τα κοινοποίησαν περαστικοί, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν το διάσημο ζευγάρι.