Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με την Jennifer Lopez τη βραδιά των Grammy’s

Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με την Jennifer Lopez τη βραδιά των Grammy’s

Στα φετινά βραβεία Grammy η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χάρισαν ακόμη μια αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όταν η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω τους και ο ηθοποιός έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Λατίνας star.

Ωστόσο, τότε η JLO φάνηκε να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με αυστηρό ύφος, χωρίς κανένας όμως να γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς.

Ενώ σε συνέντευξη του Ben Affleck απάντησε στις εικασίες και αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του ζευγαριού, λέγοντας:

«Είδα (τον παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα να πλησιάζει) και είπα, «Ω, Θεέ μου». Έβλεπα κοντά μου την κάμερα, αλλά δεν ήξερα ότι μας τραβούσε. Έσκυψα στο αυτί της Τζεν και είπα, “Μόλις αρχίσουν να πλησιάζουν, θα φύγω μακριά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ”. Η Τζένιφερ, ωστόσο, δεν ενθουσιάστηκε με το σχέδιο μου. Μάλιστα γύρισε και μου είπε: “Καλύτερα να μην φύγεις”».

Μάλιστα, ο Ben Affleck παραδέχτηκε ότι καταλαβαίνει γιατί οι θεατές μπορεί να παρερμήνευσαν το σκηνικό, καθώς αποκάλυψε ότι βαριέται συχνά σε εκδηλώσεις.

Επίσης ο ηθοποιός τόνισε ότι επιπλέον δεν του άρεσε που τον κατηγόρησαν ότι ήταν μεθυσμένος, αφού όπως είπε έχει δουλέψει σκληρά με τον εαυτό του για να σταματήσει το ποτό.

«Έχω πάει σε παραστάσεις βραβείων και ήμουν μεθυσμένος. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν», ξήγησε ο Affleck.