Ο Αστέρης και η Αργυρώ ένα φιλί μακριά και ο «Σασμός» εκτοξεύεται!

Χριστίνα-Χειλά-Φαμέλη-Ορφέας-Αυγουστίδης-250x250.png

Έμαθε στο τηλεοπτικό κοινό μια λέξη βαθιάς ουσίας τον «Σασμό», έφερε στο τηλεοπτικό τοπίο αέρα Κρήτης και έθεσε το θεμελιακό ερώτημα εάν μπορεί ο έρωτας να νικήσει τη βεντέτα.

Ο «Σασμός», η σειρά που κάνει το κοινό να συντονίζεται, καθημερινά, με τη συχνότητα του Alpha, μια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο νέους που τους χωρίζει η βεντέτα αλλά τους ενώνει η αγάπη, κρατά καθημερινά ψηλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ όσο περισσότερο προσπαθούν να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο τόσο η ζωή τους φέρνει αντιμέτωπους. Όσο κι αν προσπαθούν να σβήσουν τα χνάρια του έρωτά τους, τα μονοπάτια της ζωής τους οδηγούν πιο κοντά γιατί τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ζωή. Για δεύτερη σεζόν ο κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης.

Η μνήμη των νεκρών και των ζωντανών ζητά εκδίκηση. Χθες, Πέμπτη, οι δύο ερωτευμένοι, βιώνοντας τη δική τους εσωτερική πάλη, έφεραν τον «Σασμό» πρώτο απέναντι σε κάθε επεισόδιο μυθοπλασίας της ημέρας, ανεξαρτήτου ώρας προβολής, με 29,9% στο δυναμικό κοινό 18-54  και με 29,3% στο γενικό σύνολο. Επίσης, 2.186.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν, έστω και για 1 λεπτό, σε ένα επεισόδιο που καθήλωσε.

Παράλληλα, ο «Σασμός» την εβδομάδα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου με Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ήταν πρώτος στις προτιμήσεις σκαρφαλώνοντας και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή της τηλεθέασης, με 28,4% στο σύνολο κοινού και 28% στο δυναμικό κοινό 18-54, με 2.064.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο, τη σειρά.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00