Ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της Eurovision 2023 (Βίντεο)

Ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της Eurovision 2023 (Βίντεο)

Αντίστροφα μετράμε για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision για το 2023 και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Ωστόσο, την Δευτέρα 1 Μαΐου ο Andrew Lambrou που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο πραγματοποίησε την πρώτη του πρόβα στη σκηνή.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής με το “Break A Broken Heart”, εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους στο στάδιο τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με τη σκηνική του παρουσία εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης.

Το “Break A Broken Heart” κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι μια δυναμική μπαλάντα που μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν χωρίς να το περιμένουμε, αλλά τελικά καταφέρνουμε να βγαίνουμε δυνατοί μέσα από αυτές.

Ενώ τη Μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Thomas Stengaard, Marcus Winther-John, Jimmy Jansson και Jimmy Joker Thornfeldt, δημιουργοί που έχουν υπογράψει συμμετοχές της Eurovision και στο παρελθόν, όπως το νικητήριο «Only Teardrops» (Δανία, 2013) και το «El Diablo» που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού.

Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπως οι Jennifer Lopez, Eric Saade και Έλενα Παπαρίζου.

Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο TikTok δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την πρόβα του Andrew Lambrou στην Liverpool Arena.

@eurovision Red lights, flashes, Andrew Lambrou rises out of the ashes ☄️🇨🇾 #Eurovision2023 #Eurovision @Andrew Lambrou ♬ original sound – Eurovision