Ο Andrew Garfield εξήγησε τον λόγο που θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Ο Andrew Garfield εξήγησε τον λόγο που θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Την απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, ανακοίνωσε ο Andrew Garfield.

O ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε ασταμάτητα, καθώς συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές, όπως το «The Eyes of Tammy Faye» και το «Tick, Tick…Boom!», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety, ανέφερε: «Θα ξεκουραστώ για λίγο».

«Πρέπει να επαναπροσδιορίσω και να σκεφτώ ξανά τι θέλω να κάνω στη συνέχεια και ποιος θέλω να είμαι. Να είμαι απλός άνθρωπος για λίγο. Γιατί, όπως γνωρίζετε, αυτό είναι ένα ”πλυντήριο”, αυτή η σεζόν βραβείων», συμπλήρωσε ο Garfield.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Andrew Garfield μετά το «Spider-Man: No Way Home» κέρδισε ακόμη περισσότερες διακρίσεις και διεύρυνε αρκετά το κοινό του, καθώς πρόκειται για μία ταινία η οποία «έσπασε τα ταμεία».

«Νομίζω ότι ήταν πραγματικά απαραίτητο για εμάς να έχουμε βραδιές παιχνιδιών και να πηγαίνουμε στη φύση και να κάνουμε πεζοπορία και ξέρετε, να κολυμπάμε, να χορεύουμε και να τρώμε καλό φαγητό, ώστε να μπορέσουμε πραγματικά να επιστρέψουμε και να αφιερωθούμε πλήρως (στη δουλειά)», συμπλήρωσε ο Andrew για να καταλήξει λέγοντας: «Θα έπρεπε να συνεχίσουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να φροντίζουμε το μετά».