Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε το λόγο που έχει κάνει τη διαθήκη του

Αλέξανδρος-Ρήγας-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει τη διαθήκη του, τονίζοντας πως δεν θεωρεί τον θάνατο κάτι μακάβριο.

«Ήταν πρακτικό. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο ως μακάβριο; Γιατί είναι μακάβριο να κάνεις τη διαθήκη σου; Ναι, την έχω κάνει, βέβαια. Δεν υπάρχει και καμία περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό γιατί το ατύχημα, ο θάνατος, το συμβάν μπορεί να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Έπαιξε ρόλο η δική μου ασθένεια.

Ο θάνατος κάποιων ανθρώπων που έχουν υπάρξει κοντινά στη ζωή σου, σε επηρεάζει έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς να σε ρωτήσει. Άρα, το να προετοιμάζεσαι δεν είναι κακό, ούτε μακάβριο. Ίσως μερικές φορές μπορεί να είναι απελευθερωτικό γιατί μπορεί να θυμάσαι κάθε μέρα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν.

Τώρα δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι θυμωμένος. Γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε; Ότι θα τελειώσει όλο αυτό και κάποιοι άλλοι είτε σε αγαπάνε είτε όχι θα συνεχίσουν να πίνουν καφέ, να κάνουν έρωτα, να βλέπουν ταινίες, να πηγαίνουν στη θάλασσα» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.