Ο αδερφός της Kate Middleton, James αποκαλύπτει τη σκληρή του μάχη με την κλινική κατάθλιψη

Ο αδερφός της Kate Middleton, James αποκαλύπτει τη σκληρή του μάχη με την κλινική κατάθλιψη

Ο James Middleton μίλησε για τη διάγνωση της κλινικής κατάθλιψης για να σηματοδοτήσει την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο αδερφός της Kate Middleton μοιράστηκε δύο φωτογραφίες του και των σκύλων του, που λήφθηκαν μόλις 10 ημέρες μετά τη διάγνωση.

«Έχουν περάσει ακριβώς 1255 ημέρες από τότε που διαγνώστηκα με κλινική κατάθλιψη – αλλά εκείνη την ημέρα ήταν η πρώτη μέρα που έμαθα για την ψυχική υγεία και πώς είναι αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας. Δέκα μέρες αργότερα εξαφανίστηκα, έβαλα τα σκυλιά μου στο αυτοκίνητό μου και, χωρίς να λέω σε κανέναν πού πήγαινα, οδήγησα σε ένα άγριο και απομακρυσμένο μέρος της περιοχής της λίμνης. Εκεί κολύμπησα σε μια παγωμένη λίμνη, έκανα μοναχικές βόλτες στο χιόνι και έμεινα μόνος σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι, προσπαθώντας να ηρεμήσω το μυαλό μου. Γιατί το έκανα αυτό; Ήθελα να είμαι στη Φύση. Η φύση πρωταγωνιστεί στην ψυχολογική και συναισθηματική υγεία μας», είπε ο James.

Ο 34χρονος συνέχισε, λέγοντας λεπτομερώς πώς αντιμετωπίζει την ψυχική του υγεία στις μέρες μας, αποκαλύπτοντας ότι το ταξίδι του με τα σκυλιά ήταν για περίπατο και μελισσοκομία.

Αναφερόμενος στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους 210.000 ακόλουθους, συνέχισε να εξηγεί: «(ΥΓ: Η φωτογραφία μου στο βουνό ήταν ακριβώς δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση – δεν μπορούσα να νιώσω χαρά, ενθουσιασμό ή προσδοκία – μόνο θορυβώδες άγχος που με ώθησε όλη τη μέρα … αλλά αυτή τη στιγμή με τα σκυλιά στην κορυφή αυτού του βουνού δεν θα την ξεχάσω ποτέ.»

«Εισέπνευσα βαθιά, (όπως κάνουν σε ταινίες) φώναξα και απορρόφησα όλα όσα θα μπορούσε να μου δώσει η φύση, δίνοντάς μου τη δύναμη να αντιμετωπίσω την επερχόμενη μάχη για να ξεπεράσω την κατάθλιψή μου. Όταν ανεβαίνω αυτό το βουνό, του λέω πάντα ευχαριστώ που παίζει έναν άγνωστο ρόλο της ανάκαμψης μου», πρόσθεσε ο James Middleton