Ο 5ος κύκλος του La Casa De Papel μπορεί να μην είναι και ο τελευταίος: Η αποκάλυψη για το τέλος

lacasadepapel-250x250.png

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως έχει ανακοινωθεί τίτλοι τέλους ρίχνει η Ισπανική σειρά, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Από ότι φαίνεται όμως ούτε ο Ραούλ Μόρα μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι πράγματι θα είναι τα τελευταία, καθώς όπως τονίζει «πρόκειται για τέτοιο φαινόμενο που ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα σκεφτεί το Netflix».

Μάλιστα, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ για την 3η, 4η σεζόν και 5η σεζόν, στις οποίες δούλεψε ο ίδιος, σημειώνει ότι συνεργάστηκαν επτά σκηνοθέτες και έξι μοντέρ- άλλος σκηνοθέτης και άλλος μοντέρ σε κάθε επεισόδιο.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στο μοντάζ είναι να μη φαίνεται η στάμπα του κάθε σκηνοθέτη. Εμείς που τους ξέρουμε μπορούμε να καταλάβουμε τη ματιά του καθενός, αλλά οφείλουμε να κρατάμε μια συγκεκριμένη αφήγηση, μια συγκεκριμένη δομή και να μη φαίνεται το διαφορετικό στυλ του καθενός», εξηγεί ο Μόρα.

Ενώ σε ερώτηση για τους ηθοποιούς της σειράς, αποφεύγει να μιλήσει για συγκεκριμένους ωστόσο σημειώνει ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο casting και όλοι ταίριαζαν απόλυτα με το ρόλο τους, τονίζοντας ότι όσοι δούλεψαν πέρασαν πολύ καλά.

«Νομίζω ότι αυτή η ενέργεια υπάρχει στην ίδια τη σειρά. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, αλλά δεν είναι μόνο δουλειά. Είμαστε σαν οικογένεια», λέει ο Ραούλ Μόρα.