Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή είναι κατάντια της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα»

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή είναι κατάντια της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα»

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και παρουσιαστής, περιέγραψε με χιούμορ δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών του συνευρέσεων σε ξενοδοχείο.

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;».

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω», κατέληξε ο παρουσιαστής.

https://youtu.be/G1LCAIpVNA8