Νίκος Μάνεσης για το ξέσπασμα για την τηλεθέαση: «Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω»

Νίκος Μάνεσης για το ξέσπασμα για την τηλεθέαση: «Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω»

Ο Νίκος Μάνεσης την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή του, ξέσπασε για τα νούμερα τηλεθέασης της AGB.

Μάλιστα, τα όσα είπε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, σχολιάστηκαν μέσα στη βδομάδα, ενώ o Νίκος Μάνεσης απάντησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως παραμένει και του χρόνου στον Alpha, ωστόσο δεν θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

«Έχω ιώβειο υπομονή με την AGB, είμαι από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους. Δεν βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου. Λειτουργώ βάση στατιστικής, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ. Λέω αυτά τα οποία πρέπει να ειπωθούν και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου, επαναλαμβάνω, είναι ιώβειος και δεν έχει σπάσει ακόμα. Αν σπάσει η υπομονή, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα.

Εγώ είμαι ένας υπάλληλος. Απλώς είμαι ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου. Φοβάμαι πολύ, γι’ αυτό σας είπα και πριν ότι αυτολογοκρίνομαι. Πηγαίνω μέχρι εκεί. Έχετε ακούσει από μένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Ποτέ. Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε κάτι άλλο διαφορετικό πέραν των καταστάσεων;

Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω. Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας. Είσαστε και εσείς οι νεότεροι συνάδελφοι και σας παραδίνουμε έναν χώρο ο οποίος κλονίζεται, αυτή είναι η πιο ήπια λέξη. Άρα λοιπόν κάποιοι πρέπει να μιλάμε. Εγώ είμαι από αυτούς που κατά διαστήματα, όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω» είπε ο Νίκος Μάνεσης.