Νικηφόρος: “Η Ιωάννα έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον, είναι μαχήτρια και θα είμαι δίπλα της”

Νικηφόρος: “Η Ιωάννα έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον, είναι μαχήτρια και θα είμαι δίπλα της”

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ», παραχώρησε ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και για την αποχώρηση της από το J2US, λόγω κάποιων θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει άνθρωπος από την οικογένεια της.

«Η Ιωάννα Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει. Φυσικά και στενοχωρήθηκα! Το J2US είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Αλλά η ζωή έξω τρέχει και έχει άλλες προτεραιότητες.

Είναι μία πολύ όμορφη ψυχή και είμαι τυχερός που το ανακάλυψα γνωρίζοντάς την από κοντά. Είναι μαχήτρια και το αντιμετωπίζει με δύναμη. Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», δήλωσε ο Νικηφόρος.

Ενώ στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με την Ιωάννα Τούνη λίγο πριν αρχίσει το J2US.

«Το πρώτο ραντεβού ήταν καθαρά αναγνωριστικό και με είχαν ρωτήσει με ποια πιστεύω ότι θα ταίριαζα. Στην πορεία μου μίλησαν για την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Όταν συναντηθήκαμε με την Ιωάννα, τραγούδησε ακαπέλα τον Χαρτοπόλεμο της Νατάσας Θεοδωρίδου και ενθουσιάστηκα. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι coach σε κάποιον που δε μπορεί να τραγουδήσει».