Νίκη Λυμπεράκη: «Ο πρώτος χρόνος ήταν κόλαση, με το θήλαστρο ήμουν στο γραφείο»

Νίκη Λυμπεράκη: «Ο πρώτος χρόνος ήταν κόλαση, με το θήλαστρο ήμουν στο γραφείο»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK!, παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, τις αλλαγές στη ζωή της αλλά και την ψυχοθεραπεία.

«Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου έσκασε και ο κορονοϊός. Lockdown, κλεισμένοι στο σπίτι και κατατρομαγμένοι τότε, γιατί δεν ξέραμε τι είναι όλο αυτό. Ήμουν έγκυος και δεν ήξερα, αν κολλήσω, τι θα γίνει με το παιδί. Μετά γεννήθηκε ο Πάνος. Ο πρώτος χρόνος είναι κόλαση, δεν σκέφτεσαι γάμους και πάρτι, μόνο ξενύχτια, κλάματα και δουλειές.

Γύρισα στο Open με το παιδί 20 ημερών. Με το θήλαστρο ήμουν στο γραφείο. Δηλαδή και τη βάφτιση που την κάναμε πέρσι με 30 ανθρώπους ήταν γιατί μεγάλωσε, έγινε 1 έτους, και είπαμε “αν δεν το κάνουμε τώρα, μετά δεν έχει νόημα”. Πάντως, έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε και τον γάμο. Αν και δεν τρελαίνομαι να ντυθώ νυφούλα» δήλωσε η Νίκη Λυμπεράκη.

Ενώ σχετικά με την στιγμή που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογήθηκε: «Ήταν μια πολύ βαριά και μακροχρόνια περιπέτεια υγείας ενός πολύ αγαπημένου μου ανθρώπου που έφτασε σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ χωρίς βοήθεια. Τότε ξεκίνησα και μου έκανε πολύ καλό. Το συνιστώ σε όποιον έχει τη δυνατότητα, γιατί είναι κι αυτό δυστυχώς. Θα έπρεπε να είναι στο σύστημα υγείας και να έχουμε όλοι πρόσβαση. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φυσιολογικό να πηγαίνεις στον καρδιολόγο και δεν είναι για να κάνεις κάτι για την ψυχική σου ηρεμία. Εμένα με βοήθησε να πιστέψω λίγο παραπάνω στον εαυτό μου, να ξεκλειδώσω πράγματα που δεν ήξερα ότι είχα».