Νένα Χρονοπούλου: «Είμαι γερή και αρτιμελής δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων»

Νένα Χρονοπούλου: «Είμαι γερή και αρτιμελής δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων»

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νένα Χρονοπούλου ενημέρωσε τους followers της πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, η ίδια ευχαρίστησε τον γιατρό της και διευκρίνισε πως όλα πήγαν καλά, ωστόσο δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου

Καλημέρα και να είστε όλοι καλά, επειδή έλαβα δεκάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και ανησυχίας για το χθεσινό μου χειρουργείο στα οποία αδυνατώ να απαντήσω, θα σας πω λοιπόν πως ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, χρειάζομαι χρόνο ανάρρωσης, όπως όλοι όσοι μπαίνουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου, δε χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί πολύ απλά ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων !

Έχω έναν εξαίρετο επιστήμονα γιατρό ο οποίος με πρόσεξε και έχοντας δίπλα του μία υπέροχη επιστημονική ομάδα ξύπνησα δίχως ίχνος πόνου, δίχως ζαλάδα, δίχως άσχημη γεύση, ή πόνο στο λάρυγγα από τη διασωλήνωση.

ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2′ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ !

Ένα από τα θαύματα που μπορούμε να απολαμβάνουμε όσοι δεν καπνίζουμε και δεν πίνουμε αλκοόλ.

Γύρισα στο δωμάτιο σχεδόν περπατώντας γιατί ο κ. Μιχαήλ Παχάκης αγαπάει τον άνθρωπο και τον φροντίζει όσο τίποτα.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον ίδιο αλλά και σε όλη ομάδα του, γιατί φροντίζουν τον ασθενή και ξέρουν να τον αγκαλιάζουν με σεβασμό και ευθύνη.

Κύριε Παχάκη σας ευχαριστώ που με προσέξατε και που δεν ακρωτηριάσατε την ψυχή μου… Αλλά και τη γυναικεία μου φύση.

Χαίρομαι που ο Πειραιάς έχει έναν τόσο καλό άνθρωπο και έναν ακόμα καλύτερο επιστήμονα.