Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα»

Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s time», παραχώρησε ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

«Ελεύθερος νιώθω όταν είμαι πάνω στη σκηνή. Στην έξω ζωή δύσκολα θα το νιώσω αυτό, γιατί μπαίνουν μέσα στην ύπαρξή μας οι γνώμες των άλλων και πάντα αυτό μας δυσκολεύει νομίζω. Το αν είμαστε αρεστοί, το αν είμαστε αγαπητοί, το αν μας αποδέχονται… Αυτό που με εγκλωβίζει είναι η ανελευθερία, η μη ισότητα, η αγένεια, ο ρατσισμός, η κακή πρόθεση. Τα έχω βιώσει όλα αυτά. Τα διαχειρίζομαι κάνοντας θέατρο» εξομολογήθηκε ο Μίνως Θεοχάρης και πρόσθεσε:

«Για να ασχοληθείς με τη δουλειά που κάνουμε, καβαλημένο πρέπει να το έχεις το καλάμι, αλλιώς δεν οδηγείσαι πάνω σε καμία σκηνή. Δε το λέω με αρνητική έννοια, αλλά πρέπει να είσαι αρπαγμένος για να θες να εκτεθείς. Δεν είναι και κανονικό πράγμα η έκθεση. Περισσότερο με έχει κλείσει στον εαυτό μου παρά με έχει κάνει να είμαι πιο υπεροπτικός.

Είχα την ανάγκη της αποδοχής, να αποδείξω ότι είμαι καλός. Έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό στη ζωή μου. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι αφού πέτυχα κάποια πράγματα στη δουλειά μου, δεν ήταν αυτό που αποζητούσα στη ζωή μου, και ότι αυτό που πραγματικά εγώ αποζητώ είναι να είμαι πραγματικά εντάξει με τον εαυτό μου και να με έχω εγώ αποδεχτεί».

Στη συνέχεια, ο Μίνως Θεοχάρης αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές συνεργασίες του λέγοντας: «Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά μου έχει αφήσει τέλεια γεύση. Μου άρεσε, είναι παλιός μου φίλος, δεν ήξερα ότι το έχω, το ανακάλυψα με τη βοήθεια του Νίκου και της Αγγελικής. Θέλω ο Νίκος να είναι καλά, οπότε όπου και όπως είναι καλά, αυτό να κάνει.

Στη συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα δυσκολεύτηκα περισσότερο. Εκεί είχα περισσότερες ευθύνες. Πήγαμε γιούρια κι εγώ και η Δανάη χέρι χέρι. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, αλλά κρατάω τα καλά, την εμπειρία και κράτησα και ωραίες σχέσεις. Δεν ήμουν έτοιμος εγώ για τόσες ευθύνες».