Μίνως Μάτσας: «Πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε ήρθε ο παππούς»

Μίνως Μάτσας: «Πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε ήρθε ο παππούς»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Μίνως Μάτσας.

Ο συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για την σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και για τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο όταν ήταν 50 ετών.

«Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια “Και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;”. Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ…Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή», είπε ο Μίνως Μάτσας και συνέχισε για τα παιδιά του:

«Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε “ήρθε ο παππούς”. Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό…Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά ήμουν 50 ετών. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που τώρα έχει μεγάλες ευθύνες».