Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν έχω μία κανονική μύτη»

Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν έχω μία κανονική μύτη»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, μίλησε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση, την κόρη του και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη σύζυγό του Μαίρη Μηνά.

«Είχα θέματα με την εξωτερική μου εμφάνιση κάποια στιγμή. Άκουγα αρνητικά πράγματα για τη μύτη μου και έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν έχω μία κανονική μύτη. Αλλά από εκεί και πέρα προκύπτει το τι σημαίνει κανονικό, ειδικά στην εποχή μας. Δεν σκέφτηκα ποτέ να την αλλάξω, δεν έχω νιώσει ποτέ ωραίος ή άσχημος. Σίγουρα δεν έχω νιώσει ποτέ ωραίος» είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ενώ όπως πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός: «Όταν χάνονται οι άνθρωποι που σε ορίζουν ως παιδί ξαφνικά, δεν είσαι παιδί κανενός. Το πιο κρίσιμο θέμα είναι να μην αφήσουμε την παιδικότητά μας».

«Η κόρη μου είναι 17 μηνών και είναι ένας μικρός πανέμορφος tarzan. Τώρα που έχω την κόρη μου είμαι χαρούμενος και πλήρης. Θαυμάζω τη γυναίκα μου, την είδα πρώτη φορά σε μία παράσταση που έπαιζε και ευχόμουν να την ξαναδώ. Βρεθήκαμε ξανά όταν συνεργαστήκαμε για μία ταινία», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.