Μέρα με Χρώμα: Τιμητικός έπαινος στην εκπομπή της ΕΡΤ3

Μέρα με Χρώμα: Τιμητικός έπαινος στην εκπομπή της ΕΡΤ3

Τιμητικό έπαινο στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μέρα με Χρώμα» και στους συντελεστές της απένειμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.

Αποτελεί την επιβράβευση για την στήριξη της εκπομπής στο έργο της Εταιρείας, μέσα από το ειδικό ένθετο για τη νόσο Alzheimer και την άνοια που περιλαμβάνεται στη «Μέρα με Χρώμα» κάθε Δευτέρα.

«Θεωρούμε πολύ σημαντική την προσφορά της ΕΡΤ3 διότι δίνει βήμα στους ειδικούς επιστήμονες να κοινοποιήσουν όλη τη γνώση που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στα Κέντρα Ημέρας και στο Οικοτροφείο μας στο κοινό όλης της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομότιμη καθηγήτρια Α.Π.Θ., κα. Μάγδα Τσολάκη, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer,  και πρόσθεσε:

«Νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτήν τη συνεργασία, διότι τελικά όλη η γνώση που έχουμε αποκτήσει μπορεί, χάρη στη ‘Μέρα με Χρώμα’ και την ΕΡΤ3 να γίνει κτήμα όλου του ελληνικού λαού, ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι να βοηθήσουν τόσο τους δικούς τους με άνοια όσο και να μεταφέρουν αυτή τη γνώση σε φίλους, συγγενείς και γείτονες που έχουν ανθρώπους με άνοια στα σπίτια τους».