Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ΙΑΝΟ η παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» της Ζέτας Δούκα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ΙΑΝΟ η παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» της Ζέτας Δούκα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στον ΙΑΝΟ η παρουσίαση των παιδικών βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» της Ζέτας Δούκα, τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books καθώς και των νέων τραγουδιών που ανήκουν στη σειρά των βιβλίων.

Η Μαρία Ναυπλιώτου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιτριγυρισμένες από παιδιά, παρουσίασαν και διάβασαν αποσπάσματα από τα βιβλία, υπενθυμίζοντας στους παρευρισκόμενους πόσο σημαντικές είναι οι αξίες που αναφέρονται μέσα σε αυτά, όπως η δύναμη της φιλίας, η αλληλεγγύη, η γυναικεία υποστήριξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι καλεσμένοι, αφού παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον την παρουσίαση των βιβλίων, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι τα τραγούδια που γράφτηκαν γ’ αυτά από την Άρτεμη Ματαφιά και να δουν τα video clips που κυκλοφορούν πλέον στο YouTube.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό , ζωγραφική και διαδραστικό, θεατρικό παιχνίδι από τις Μαριτίνα Κουτσοχιώνη και Σωτηρία Παπαντίδου, κάνοντας τους πάντες να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό που θα μας μείνει αξέχαστο.

Τα τραγούδια «Έλλα & Άλλυ» θα ενσωματωθούν σε όλα τα ομώνυμα βιβλία της σειράς («Είσαι Φίλη μου», «Είσαι Δυνατή») μέσω QR Code.

Συντελεστές:

  • Στίχοι-Μουσική: Άρτεμις Ματαφιά
  • Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης
  • Τραγούδι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζέτα Δούκα, Άρτεμις Ματαφιά
  • Μουσικοί:

Κωνσταντίνος Παγιάτης – Πιάνο, Ξυλόφωνο, Κρουστά, programming
Γιώργος Πατσιώτης – Κιθάρα
Άγγελος Διαμαντόπουλος – Τύμπανα , Κρουστά
Αντώνης Καρύδας – Μπάσο
Κώστας Στάικος – Φλάουτο, Κλαρινέτο
Ρενάτο Κούσι – Τρομπόνι

  • Συμμετέχουν οι μικρές: Ηλέκτρα Ταμβάκη, Ίρις Ταμβάκη και Θάλεια Χατζαντωνά.
  • Η ηχογράφηση έγινε στο Στούντιο 111 του Τάκη Αργυρίου.