Μάξιμος Μουμούρης: «Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν “γροθιές”, ισχυρά σοκ για τη σχέση μας»

Μάξιμος Μουμούρης: «Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν “γροθιές”, ισχυρά σοκ για τη σχέση μας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», βρέθηκε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και τη σχέση του με τις κόρες του.

«Τα παιδιά με γεμίζουν ψυχικά, νιώθω πιο έτοιμος να ανοίξω συναισθηματικά στην σκηνή απ’ ότι πριν. Οι μικρές είναι τελείως διαφορετικές, είναι μία δικιά μας επιτυχία με τη Νάντια. Αφού είναι διαφορετικές σημαίνει ότι τους δόθηκε ο χώρος να είναι αυτό που είναι», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης

Όσο για τη σύζυγό του, τα 22 χρόνια κοινής πορείας τους, αλλά και το πώς ήταν οι πρώτοι μήνες με τα παιδιά τους, ο Μάξιμος Μουμούρης σημείωσε: «Είμαστε 22 χρόνια με τη Νάντια. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε επιτρέψει να ωριμάσουμε παράλληλα, έχουμε επιτρέψει ο ένας στον άλλο να πάει στον δρόμο του, στην αρχή δεν ήταν αυτονόητο».

«Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν γροθιές, ισχυρά σοκ για τη σχέση μας με την Νάντια, το τρίτο έδεσε το γλυκό. Η σκέψη ότι θα είμαστε πέντε είναι αρκετά σοκαριστική στην αρχή. Αλλά όταν ήρθε στη ζωή μας η Γκρατσιέλα σιγά σιγά όλα έδεσαν κάπως», εξομολογήθηκε ο Μάξιμος Μουμούρης.