Μαρίνα Ψάλτη για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της: «Ήταν κακοήθεια»

Μαρίνα Ψάλτη για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της: «Ήταν κακοήθεια»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Μαρίνα Ψάλτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και στο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

«Σήμερα μια καλή πρόταση για τηλεόραση θα την ακούσω, ναι. Πιστεύω ότι κάνει καλό η εργασιοθεραπεία και πάντα δούλευα και η ζωγραφική ήταν μια μεγάλη διέξοδος. Πάντα δούλευα κι αν δεν έκανα θέατρο, έκανα τηλεόραση ή αν δεν έκανα τηλεόραση, έκανα θέατρο. Δούλευα όλα αυτά τα χρόνια εκτός από μια χρονιά, δεν μιλάω για τα χρόνια με τα κλεισίματα για τον κορονοϊό.

Μία μόνο χρονιά που αρρώστησα, έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και δεν μπορούσα να δουλέψω. Παρόλα αυτά είχα κλείσει μια δουλειά και αυτό θέλω να το πω, οφείλω να το πω. Είχα κλείσει με τον Μανούσο Μανουσάκη να δουλέψω στο “Κόκκινο ποτάμι” με έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, υπήρξε μια ιστορία από παλιές πνευμονίες που τις πέρναγα στο πόδι λόγω θεάτρου. Είχα ένα εύρημα στον πνεύμονα, το οποίο το παρακολουθούσα για κάποια χρόνια και ήταν σταθερό. Μου λέει όμως ο πνευμονολόγος μου, ο οποίος μου έσωσε και τη ζωή, “να το βγάλουμε για να μην έχουμε την έγνοια του”. Του είπα πως ξεκινούσα γυρίσματα, “τίποτα, σε τέσσερις μέρες θα επιστρέψεις” μου είπε αλλά δεν ήταν τέσσερις οι μέρες και δεν ήταν κάτι απλό.

Αφαιρέθηκε ο πνεύμονας, ήταν κακοήθεια και μέσα σε όλα είχα και αυτό. Βεβαίως, πήρα τηλέφωνο και του είπα: “Μανούσο μου, με συγχωρείς, η δουλειά είναι πάνω από όλα” και μου είπε ότι δεν μπορούσε να με περιμένει. Μετά από τρεις μήνες όμως με παίρνει, ο γλυκός μου ο Μανούσος, για να μου προτείνει έναν άλλον ρόλο και του απάντησα θετικά με μεγάλη μου χαρά. Πήγαν όλα καλά, ήμουν τυχερή», είπε η Μαρίνα Ψάλτη.