Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη: «Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές»

Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη: «Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές»

Η Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της, στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια να απατήσει σε ερώτηση follower της που αναρωτήθηκε αν ο ερχομός της κόρης της, διατάραξε τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

«Όποιος πει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες του ζευγαριού είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα.

Είναι πολύ φυσιολογικό εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές. Δηλαδή όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει.

Και εγώ σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα, γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω ζήσει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι “πήγαινε μόνη σου βρε ζώον;” Δηλαδή… Καταλάβατε το πνεύμα μου, δε θέλω να μπω σε ανάλυση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.