Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου»

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου»

Συνέντευξη στο επετειακό τεύχος του περιοδικού Glow, παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Youtuber και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποια είναι η κορυφαία στιγμή της ζωής της, αλλά και τα πολύτιμα μαθήματα που έχει πάρει.

«Ως επί το πλείστον, αυτήν την περίοδο… στο σπίτι διαμορφώνουμε έναν άνθρωπο! Δεν υπάρχει κάτι πιο δημιουργικό για εμάς σε αυτήν την φάση. Νομίζω ότι το πολυτιμότερο μάθημα που πήρα από τη ζωή είναι πως, αν καταφέρουμε να μη φοβηθούμε τα σκοτάδια μας, εκεί είναι που θα ανακαλύψουμε τους πολυτιμότερους θησαυρούς μας! Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου!» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Στα παιδιά σήμερα θα συμβούλευα να μη χάνουν το κίνητρο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, να ακούνε περισσότερο τα δικά τους «θέλω», και λιγότερο των γύρω γύρω! Από τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν ξεχωρίζω εκείνη να ασχοληθώ με το θέατρο, όταν μου έκανε την πρόταση ο Γιώργος Ισαακίδης με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα, για να βρεθώ στο καστ του musical Hair» συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Νιώθω πιο πετυχημένη σε κάτι… όταν έχω την περισσότερη ελευθερία κινήσεων, αποφάσεων και έκφρασης» απάντησε επίσης η Μαίρη Συνατσάκη.