Headlines

LP: Conversation + Churches | Νέο τραγούδι και νέο Άλμπουμ

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ALBUM “CHURCHES” ΤΗΣ LP  

TO VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ‘CONVERSATION’ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΑ SINGLES ΤΟΥ CHURCHES ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ STREAMS/ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “CHURCHES” ΕΔΩ.

Το πολυαναμενόμενο album Churches” της LP είναι πλέον διαθέσιμο από τη Panik records. Το τελευταίο ενάμιση χρόνο, η τραγουδίστρια και στιχουργός, συγκέντρωσε πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams, κυκλοφόρησε 5 singles από το album τα οποία ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια streams/προβολές συνολικά. Παράλληλα με τη κυκλοφορία του album, η LP μας χαρίζει το ολόφρεσκο, “Conversation”, καθώς και το βίντεο του, το οποίο θα ανέβει στο YouTube τις επόμενες ώρες.

Στο “Conversation” έχει κάνει παραγωγή ο Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguilera) και ο KyleShearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen) – γνωστοί και ως Valley Girl. Όσον αφορά το τραγούδι η LP λέει, “Με το ‘Conversation’ μιλάω στο εαυτό μου προσπαθώντας να τον πείσω να μείνω στη σχέση που ήμουν. Συνειδητοποιώντας ότι απλά διαφέρουν οι απόψεις μας και εύχομαι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια “συζήτηση” για να διορθώσουμε τα πράγματα και απλά να είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα αλλάξουν έτσι απλά.”

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Stephen Schofield. Η LP περιγράφει το βίντεο λέγοντας, “Το βίντεο θα έλεγα ότι μοιάζει με εκείνο του ‘Angels’ όπου γυρίσαμε και τα lyric videos. Μου φαινόταν πολύ ωραίο το concept ότι οι δύο άνθρωποι που θα κάνουν τη “συζήτηση” να είμαι εγώ. Να κάνω δύο διαφορετικές εμφανίσεις με τη μία να μην ακούει, ή να μην καταλαβαίνει και να χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο, αυτό βασικά συνέβη. Ήταν μια εντελώς αυθόρμητη κίνηση να δείξω πως συνεχώς κάνω τέτοιες συζητήσεις στο μυαλό μου, με τον ίδιο μου τον εαυτό. Το καλό και το κακό.”

Αποκλειστικός παραγωγός του μαγευτικού “Churches” είναι ο Mike Del Rio (Kylie Minogue, XAmbassadors, Skylar Grey). Πέρα από τα τραγούδια που έχουν κάνει παραγωγή ο Del Rio και ο Campany, το “Churches” περιλαμβάνει παραγωγή και από τους Isabella Machine Summers (Florence + The Machine), Lars Stolfer (Health, Local Natives, Cold War Kids), το δυο φορές βραβευμένο με GrammyDan Wilson (Adele, Pink, Leon Bridges, James Bay) και Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, SkyFerreira). Το album έγινε master από τον πολυβραβευμένο με Grammy Emily Lazar (HAIM, Maggie Rogers, The Killers, Vampire Weekend, Coldplay).

Σχετικά με το άλμπουμ, ο Del Rio είπε, “Σχετικά με το άλμπουμ, ο Del Rio είπε, “Αυτό album έγινε σε μια εποχή όπου η ανθρώπινη επαφή βρισκόταν σε αναμονή, έτσι υποσυνείδητα, φανταζόμασταν τη μουσική σαν μια γλυκιά εμπειρία πέρα από τις μαύρες αυτές στιγμές. Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, ευαισθησία και φιλικότητα, με μια ελπίδα ότι όλο αυτό θα μεταφραστεί σε μια δουλειά που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν. Τόσο ρευστό όσο η ταυτότητα της LP, η μουσική που δημιουργούμε είναι πάντα με σκοπό την αντανάκλαση της φιλοσοφίας της με μηνύματα αγάπης και της επαφής ως κεντρικά θέματα”.

Το πρώτο single “The One That You Love” από το “Churches’ παρουσιάστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο  “Late Night with Seth Meyers,” ενώ έχει συγκεντρώσει 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube το επίσημο βίντεο, συν 21 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το δεύτερο single “How Low Can You Go” έχει 7 εκατομμύρια streamsστο Spotify, ακόμη 6.7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει βρεθεί στο Top 3 της λίστας most addedsongs του ραδιοφώνου Triple-A. Το βίντεο για το τρίτο single, “One Last Time” με συμπρωταγωνιστή ηθοποιό και μοντέλο τον Jaime King, μάζεψε πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 8.9 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το τέταρτο single “Goodbye” έχει ήδη 2.3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και  2 εκατομμύρια streams στο Spotify, καθώς και το πιο πρόσφατο “Angels” έχει ξεπεράσει τα 1.1 εκατομμύρια streams στο Spotify και τα 900k προβολές στο YouTube.

CHURCHES TRACK LISTING:

1.              “When We Touch”
2.              “Goodbye”
3.              “Everybody’s Falling in Love”
4.              “The One That You Love”
5.              “Rainbow”
6.              “One Last Time”
7.              “My Body”
8.              “Angels”
9.              “How Low Can You Go”
10.           “Yes”
11.           “Conversation”
12.           “Safe Here”
13.           “Can’t Let You Leave”
14.           “Churches”
15.           “Poem”

Η ευρωπαϊκή περιοδεία θα ξεκινήσει το 2022, στα πλαίσια της προώθησης του “Churches”. Θα αρχίσει την 21η Ιανουαρίου από το O2 Academy στο Leeds της Αγγλίας και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου στο France’s Salle Pleyel του Παρισιού μετά από 30 shows. Ανάμεσα στις συναυλίες αυτές θα υπάρχει και μια επιστροφή στη Μόσχα στο Crocus City Hall, όπου η LP έκανε μια sold out συναυλία και ηχογράφησε το live album “Live In Moscow” του 2020 μπροστά σε περισσότερους από 6000 θαυμαστές.

Ένα μήνα μετά το τέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας, η LP θα βρεθεί την Αμερική, ξεκινώντας στις 14 Απριλίου από το Portland, Oregon στο Roseland Theater και θα συνεχίσει με 29 ακόμη σταθμούς σε συναυλιακούς χώρους, όπως Greek Theatre στο LA, TheRyman στο Nashville, Stubbs στο Austin αλλά και δύο ημερομηνίες στη Νέα Υόρκη μέχρι να ρίξει αυλαία στις 22 Μαΐου στο San Diego.

2022 TOUR DATES

Fri. Jan. 21
Leeds, England
O2 Academy

Sat. Jan. 22
Glasgow, Scotland
Academy

Sun. Jan. 23
Manchester, England
O2 Apollo

Tue. Jan. 25
London, England
Eventim Apollo

Wed. Jan. 26
Birmingham, England
O2 Academy

Sat. Jan. 29
Antwerp, Belgium
De Roma

Sun. Jan. 30
Cologne, Germany
Palladium

Tue. Feb. 01
Kiev, Ukraine
Sports Palace

Thu. Feb. 03
Lviv, Ukraine
Velotrac

Sat. Feb. 05
Odessa, Ukraine
Palace of Sports

Mon. Feb. 07
Kharkov, Ukraine
Sports Palace

Wed. Feb. 09
Minsk, Belarus
Prime Hall

Fri. Feb. 11
St. Petersburg, Russia
M1 Arena

Sun. Feb. 13
Moscow, Russia
Crocus City Hall

Tue. Feb. 15
Nizhni Novgorod, Russia
DC Jupiter

Thu. Feb. 17
Tallinn, Estonia
Saku Arena

Sat. Feb. 19
Riga, Latvia
Hanzas Perons

Sun. Feb. 20
Kaunas, Lithuania
Zalgirio Arena

Tue. Feb. 22
Warsaw, Poland
Torwar

Wed. Feb. 23
Berlin, Germany
Columbiahalle

Fri. Feb. 25
Wroclaw, Poland
A2

Sat. Feb. 26
Gdansk, Poland
Stary Manez

Tue. Mar. 01
Stockholm, Sweden
Fallan

Wed. Mar. 02
Copenhagen, Denmark
The Forum

Fri. Mar. 04
Amsterdam, Netherlands
Melkweg

Sun. Mar. 06
Frankfurt, Germany
Batschkapp

Tue. Mar. 08
Zurich, Switzerland
Samsung Hall

Wed. Mar. 09
Lausanne, Switzerland
Salle Metropole

Fri. Mar. 11
Milan, Italy
Fabrique

Sun. Mar. 13
Paris, France
Salle Pleyel

Fri. Mar. 18
Buenos Aires, Argentina
Lollapalooza Argentina

Tue. Mar. 22
Asuncion, Paraguay
Asuncionico Festival

Fri. Mar. 25
São Paulo, Brazil
Lollapalooza Brasil

Sun. Mar. 27
Sopo, Colombia
Estereo Picnic

Thu. Apr. 14
Portland, OR
Roseland Theater

Fri. Apr. 15
Vancouver, BC
Orpheum Theatre

Sat. Apr. 16
Seattle, WA
The Paramount Theatre

Sun. Apr. 17
Portland, OR
Roseland Theater

Tue. Apr. 19
Salt Lake City, UT
The Union Event Center

Thu. Apr. 21
Denver, CO
The Mission Ballroom

Fri. Apr. 22
Kansas City, MO
Arvest Bank Theatre at the Midland

Sat. Apr. 23
Saint Paul, MN
Palace Theatre

Sun. Apr. 24
Chicago, IL
Riviera Theater

Tue. Apr. 26
Toronto, ON
History

Thu. Apr. 28
Portland, ME
State Theatre

Fri. Apr. 29
Laval, QC
Place Bell

Sat. Apr. 30
Boston, MA
House of Blues

Sun. May. 01
Philadelphia, PA
The Fillmore

Tue. May. 03
New York, NY
Terminal 5

Wed. May. 04
Brooklyn, NY
Brooklyn Steel

Fri. May. 06
Washington, DC
The Anthem

Sat. May. 07
Charlotte, NC
The Fillmore

Sun. May. 08
Asheville, NC
The Orange Peel

Tue. May. 10
Atlanta, GA
Tabernacle

Wed. May. 11
Nashville, TN
Ryman Auditorium

Fri. May. 13
Austin, TX
Stubb’s Walter Creek Amphitheatre

Sat. May. 14
Houston, TX
House of Blues

Sun. May. 15
Dallas, TX
House of Blues

Tue. May. 17
Albuquerque, NM
El Rey Theatre

Wed. May. 18
Phoenix, AZ
The Van Buren

Fri. May. 20
Oakland, CA
Fox Theater

Sat. May. 21
Los Angeles, CA
Greek Theatre

Sun. May. 22
San Diego, CA
SOMA

Fri. Jun. 17
Scheessel, Germany
Hurricane Festival

Sat. Jun. 18
Neuhausen, Germany
Southside Festival

Sun. Jun. 19
Groningen, Germany
Stadspark Live

Tues. Jun. 28
Barcelona, Spain
Jardins de Pedralbes Festival

Wed. Jun. 29
Madrid, Spain
Noches Del Botanico

Fri. Jul. 1
Arras, France
Main Square Festival

Sat. Jul. 2
Werchter, Belgium
Rock Wechter

Tues. Jul. 12
Bratislava Slovakia
Aegon NTC Arena

Wed. Jul. 13
Wien, Austia
Arena Vienna

Fri. Jul. 15
Ostrava, Czech Republic
Colors of Ostrava Festival

Sun., Jul. 17
Stupinigi, Italy
Stupinigi Ponic Park

Mon. Jul. 18
Florence Italy
Piazza SS Annunziata

Tues. Jul. 19
Marostica, Italy
Piazza Degli Scacchi

Thurs. Jul. 21
Chiete, Italy
Anfiteatro La Civitella

Fri. Jul. 22
Roma, Lazio, Italy
Auditorium Parco Della Musica

Μέχρι σήμερα η LP έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και τρία EP – συμπεριλαμβανομένου του “Heart to Mouth” του 2018, με το  single “Girls Go Wild” το οποίο ήταν η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία της Ιταλίας για το 2019 και φυσικά της τεράστια επιτυχία “Lost On You” το οποίο έπιασε τη κορυφή σε 18 χώρες και έγινε Διαμαντένιο στη Γαλλία, πλατινένιο στην Ελλάδα και 4 φορές πλατινένιο σε Ιταλία και Πολωνία.

Όσων αφορά το στιχουργικό της ταλέντο, η ίδια έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για πασίγνωστους καλλιτέχνες όπως Rihanna (“Cheers (Drink To That)”), Rita Ora (“Shine Ya Light”), Cher (“Pride,” “Red”), Backstreet Boys (“Love WillKeep You Up All Night”), Leona Lewis (“Fingerprint”), Céline Dion (“Change My Mind”) και Christina Aguilera(“Beautiful People”). Το κανάλι της στο YouTube δέχεται περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια προβολές τη μέρα και τα τραγούδια της συγκεντρώνουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια streams σε όλες της πλατφόρμες.

Tagged: