Ληστεία στην Panik Records: Τα νεότερα για την υγεία του γνωστού μουσικοσυνθέτη

Ληστεία στην Panik Records: Τα νεότερα για την υγεία του γνωστού μουσικοσυνθέτη

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Panik Records, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Ο φύλακας αμέσως μετά ειδοποίησε την άμεση δράση και τα πρώτα περιπολικά που έφτασαν στο σημείο ασφάλισαν το χώρο. Οι αρχές μαζεύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στο σημείο οι ληστές και πώς κατάφεραν να φύγουν.

Ενώ μέσα στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, εκτός από τον φύλακα, υπήρχε και ένας πολύ γνωστός και αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος ενώ αρχικά ακούστηκε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Η ληστεία έγινε στην Panik. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ευτυχώς δεν είναι τελικά σοβαρά τραυματισμένος. Υπέστη σοκ. Είχε κάποιες αμυχές, επειδή τον φίμωσαν και τον έδεσαν. Αλλά δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Μάλιστα νομίζω πως έχει δώσει ήδη κατάθεση στις αρχές. Το θετικό είναι πως είναι ελαφρά τραυματισμένος. Πήγε κατά κύριο λόγο προληπτικά στο νοσοκομείο και όχι από σοβαρό τραυματισμό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.