Κυκλοφόρησε το νέο trailer για το reunion του Harry Potter στο Hogwarts

Harry-Potter-250x250.jpg

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά τα Φιλαράκια το HBO θα ετοιμάζει ένα ακόμα reunion για την απόλυτη κινηματογραφική σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας Harry Potter.

Συγκεκριμένα το «Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts» θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2022 και σε αυτό οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησε η μαγεία.

Μάλιστα, αφορμή για το reunion είναι το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς «Ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος».

Ενώ μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser για το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», στην δημοτικότητα δόθηκε και το πρώτο επίσημο trailer για το reunion.

Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint επιστρέφουν, συζητούν, θυμούνται και συγκινούνται μπροστά στο φακό, σε μία νοσταλγική παραγωγή που γυρίστηκε στα στούντιο της Warner Bros. στο Λονδίνο.

Από τον «φακό» παρελαύνουν όλοι οι ηθοποιοί: Helena Bonham Carter, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton και Ralph Fiennes, το καστ επιστρέφει στο πλατό για μία τελευταία, ενδεχομένως φορά.