Κώστας Καραφώτης: «Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα…»

Κώστας Καραφώτης: «Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, στον γάμο αλλά και στην φάση της ζωής του που χρειάστηκε να συμβουλευτεί ψυχολόγο.

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν» είπε ο Κώστας Καραφώτης.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Έχει υπάρξει περίοδος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και με είχε βοηθήσει πολύ» πρόσθεσε ο Κώστας Καραφώτης.

Τέλος, ο Κώστας Καραφώτης ανέφερε: «Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική».