Κόρα Καρβούνη στο podcast του Αυτή η νύχτα μένει: «Στην πίστα αισθάνομαι βασίλισσα»

Κόρα Καρβούνη στο podcast του Αυτή η νύχτα μένει: «Στην πίστα αισθάνομαι βασίλισσα»

«Έχει ένα βλέμμα καθάριο, εξαίσιο, τσεχωφικό» με αυτά τα λόγια υποδέχεται ο Θάνος Αλεξανδρής την Κόρα Καρβούνη στο pod.gr. Η γοητευτική Νίτσα της Νύχτας μιλά για την αγάπη, τα γυρίσματα, τα μπουζούκια, διαβάζει από το βιβλίο του Θάνου, τραγουδά α καπέλα και αποκαλύπτει πως θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση Γιώργη-Νίτσας, του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού της σεζόν.

«Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βγαίνει ένα πολύ διαφορετικό ζευγάρι. Καταρχάς ο Γιώργης δεν είναι ο κλασσικός ζεν πρεμιέ» όπως λέει η Κόρα και συνεχίζει «γιατί μια φορά να μην έχουμε ένα ζευγάρι το οποίο να παραμείνει μέχρι τέλους; Εγώ θα ‘θελα πολύ να γίνει αυτό. Η δική μου επιθυμία, αν ήμουν θεατής του ‘Αυτή η νύχτα μένει’ θα ήθελα ένα ζευγάρι να έχει ένα καλό τέλος».

Όταν τραγουδά στην πίστα αισθάνεται βασίλισσα και θα τραγουδούσε επαγγελματικά εάν άντεχε το ξενύχτι. Αποκαλύπτει ότι όταν είδε τις φωτογραφίες του Θάνου με τα μπαλέτα του από τη δεκαετία του ’80, ζήτησε από την ενδυματολόγο να φορέσει και η Νίτσα κορμάκι. Γνώρισε τα μπουζούκια του 2000 και όχι του ’80 και θυμάται όμορφα ξενύχτια που έχει κάνει με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ο Θάνος της επιφυλάσσει και μια έκπληξη. Ένα τραγούδι για τη «Νίτσα» γραμμένο από τη μπάντα του δρόμου FOTA από Χαλκίδα. Συνομιλεί τηλεφωνικά με τη δημιουργό του τραγουδιού Γραννέτα Φωτίου και σχεδιάζουν το βίντεο κλιπ.

Η Κόρα διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο του Θάνου «Αυτή η νύχτα μένει» και η συνέντευξη κλείνει τραγουδώντας ένα αγαπημένο της τραγούδι από την παράσταση «Ευρυδίκη» που αφιερώνει στο σύντροφό της.

Απολαύστε το podcast:
https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/podcast_nuhta/